Phone

06 - 15166781

Email

helpdesk@erokopen.nl

Opening Hours

Helpdesk: Ma - Vr: 12.00 - 17.00 uur

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig en discreet mogelijk bij u af te leveren. Onze webshopnaam is niet zichtbaar op uw bankafschrift (Alweb) en pakket, levering alleen op uw adres (niet bij de buren). Bestellingen die op werkdagen vóór 18.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 6,50 voor parketten

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Mocht u op het moment van bezorgen niet thuis zijn, dan wordt uw bestelling niet bij de buren afgeleverd. De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende werkdag het pakket opnieuw aanbieden. Indien ook de tweede keer het pakket niet afgeleverd kan worden, ontvangt u een briefje waarmee je het pakket kunt afhalen op het dichtstbijzijnde PostNL-kantoor.